Abdurrahman CANLI - Okul Müdürü

1966 Kırşehir Mucur Büyük Kayapa Köyün´de Doğdum.İlk öğrenimimi Kırşehir Merkez; Namık Kemal İlkokulu,Ortaokulu Kale Ortaokulu,Lise Öğrenimimi Kırşehir Ticaret Lisesinde 1983 yılında mezun oldum.Ünüversite öğrenimimi Gazi Ünüversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenleği(1987),Açık Öğretim Fak.Sosyal Bilgiler Bölümünde lisans tamamladım(2002). İlk olarak 1989 Şubat Ayında Adıyaman İli Gerger İlçesi Gölyurt Köyü İlkokulunda göreve başladım. Daha Sonra Adıyaman İli Besni İlçesi Çakallı Akkuyu Köyü İlkokulunda İdareci ve öğretmen olarak görev  yaptım.Daha ssonra 1996 yılında Kırşehir İli Akpınar İlçesi Çiftlik Mehmet Ağa Köyü İlk ve Ortaokunuda Müdür yardımcılığı ve Müdür Vekili olarak çalıştım. 2011 yılında Akpınar Merkez Dr.Bektaş Türkkanı İlköğretim ve İlkokulunda Müdür Olarak çalıştım.2014 Aralık ayında Temmuz 2015 ayına kadar Merkez 24 Aralık Atatürk Ortaokulu´nda Kurucu Müdür Olarak çalıştım, sonra 2015 Ağustos ayının 27´sinde Okulumuza Müdür olarak atandım.