Ekm

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü deprem tatbikatı yaptı. Kulüp öğrencileri öğrencilerin okulu en kısa zamanda boşaltması için rehberlik ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Deneme Sınavında derece alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Bursluluk Sınavında başarılı olan öğrencilerimizi okul müdürü Abdurrahman CANLI tüm öğrenciler karşısında onore etmek adına tebrik etmiştir. Kazanan öğrencilerimizin başarıları daim olsun temennisiyle.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Trafik parkında Trafik polisleri tarafından uygulamalı Trafik eğitimi almışlardır

Bir Genç Aranıyor

Eyl

Mevlid kandili münasebetiyle okulumuz tüm sınıflarında  peygamber efendimiz konulu çizgi film izlendi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz de öğrencileriyle pano çalışması yapmışlardır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Tüm İslam Aleminin mevlüd kandili mübarek olsun.

Eyl

Okulumuz konferans salonunda İlköğretim haftasını kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Ahilik Haftası Kutlama Programına tüm okulumuz davetlidir.

Eyl

Okulumuz öğretmenleriyle düzenlediğimiz halı saha maçı birlik ve beraberliğimize, okul kültürümüze katkı sağlıyor.

Eyl

"Bir çocuk gelsin bir uçağa dokunsun  projesiyle" öğrencilerimizi 30 Ağustos tarihinde Ankara Teknofeste götürdük. Öğrencilerimizin heyecanına ve gururuna biz öğretmenler olarak ortak olduk. Emeği geçen tüm paydaşlara çok teşekkür ederiz

Eyl

5 Eylül 2024 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında okul müdürü Abdurrahman CANLI başkanlığında sene başı öğretmenler kurulu toplantısını yaptık. Toplantıya tüm öğretmenlerimiz eksiksiz katılmıştır. Okul iş ve işleyiş konusunda kararlara vardık. İyi dilek ve temennilerle toplantıyı bitirdik.

Eyl

Okulumuzun ilk haftasında okul kültürünü, birlik ve beraberliği geliştirmek için aynı zamanda yeni gelen öğretmen arkadaşlarımızın da okula uyum süreçlerine katkıda bulunmak adına okulda kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında Voleybol Turnuvası düzenledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında okulumuzda futbol turnuvası düzenledik.

Nis

Okulumuz bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını büyük bir çoşkuyla kutladık. İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan programımız açılış konuşması, anasınıfı öğrencilerimizin gösterileri, oratoryo ve şiirlerle sürdü. Sonrasında yarışmalar yaptık. Hafta içerisinde de öğrencilerimize sınıflar arası Futbol ve Voleybol turnuvaları yaptırdık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.