Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında şube bazında ilk üçe giren öğrencilerimizi okul müdürümüz Abdurrahman CANLI motivasyonu arttırmak için tüm öğrencilerimiz önünde çıkartıp tebrik etmiştir. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Daha önceki mezun öğrencilerimiz okulumuz ziyaret etti. LGS hazırlık süreçlerinde yaptıkları çalışmalar ve okudukları bölümler hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Öğrenzilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenler odasında okul müdürü Abdurrahman CANLI başkanlığında 2.dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılmıştır. Dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı bir dönem olması dileğiyle.

Kas

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Erdal KUMRAL 7-A sınıfıyla müze gezisi yaptı.

Eyl

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Canan BÖGE'nin kaleme aldığı YADNNAME isimli bir AHİ EVRAN romanı çıktı. Merkez kırtasiyede satışa sunulmuştur. Okunsun, yüreklere dokunsun.

Ara

Hedef LGS 2022 Soru Çözmede Karşılaşılan Güçlükler ile rehberlik öğretmenimiz Murat Kaya tarafından sunum yapıldı. Sunumu indirmek için tıklayınız.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef 2024 LGS Projesi kapsamında Okulumuz Genel Müdürlüğümüz tarafından koordinatör okul olarak belirlenmiş olup bu bağlamda bilgi ve tecrübe paylaşımlarının yapıldığı toplantıya katıldık.

Kas

Çocukların zihinsel gelişim dönemlerinde zeka oyunlarının önemli katkıları bulunmaktadır. Özellikle teknolojinin gelişmesine paralel olarak hayatımızdan uzaklaşmaya yakınlaşan bu oyunların başında satranç gelmekte. Öğrencilerimizin boş zamanlarını ve teneffüslerini keyifle geçirmeleri için okulumuzda satranç oyunu her birimlerde oynanmaya devam edecek.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisinin organize ettiği; Öğrencilerimizin hedef oluşturup, gerekli çalışmaları planlaması için çok önemli olan 8. sınıf öğrencilerimizin lise gezisi etkinlikleri kapsamında bugün İlimizde bulunan liselere ziyarette bulunduk..