Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice OKATAN ve öğrencileri tarafından başlatılan öğretmenlerimizin de katkılarıyla büyüyen bir organizasyonla ramazan paketleri hazırlandı. İhtiyacı olan velilere ve depremzedelere verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenleriyle öğretmenler odasında iftar düzenledik. Başta emeği geçen okul müdürü Abdurrahman CANLI ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Z kütüphanesinde Kütüphane haftasını kutladık.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice OKATAN ve öğrenciler tarafından Salavat Köşesi panosu hazırlandı. Panoya öğrenciler tarafından ilgi çok fazlaydı. Salavat çeken öğrencilerimize teşvik amaçlı küçük hediyeler de vardı. Emeği geçen tüüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Mart ayının sınıfı  5-A sınıfı olmuştur. Sınıfımızı tebrik ederiz.

Mrt

Futsal takımımız çeyrek finalde Ömer Halis Demir İmam hatip Ortaokuluna 5-3 mağlup olup turnuvaya veda etmiştir. Okul takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice Hoca ve öğrencilerinin hazırladıkları ramazan panosu

Mrt

Kırşehir Bocce Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvada küçükler kategorisinde erkekler takımı il ikincisi, kızlar takımı il dördüncüsü, yıldızlar kategorisinde erkek takımımız il birincisi olmuştur. Gayretlerinden dolayı Beden Eğitimi öğretmeni Zuhal AYDIN ve sporcularımızı tebrik ederiz.

Mrt

Kırşehir Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada Öğrencilerimizden Nazlı... il birincisi, Hiranur. .... il üçüncüsü omuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

HEDEF LGS 2023 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğretmenler ile bilgilendirme toplantısı yapıldı

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından Her Hafta Bir Ayet ve Bir Hadis-i Şerif Pano tvmizde yayınlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizden Değerler Eğitimi Panosu

Mrt

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Selvihan SAYLAN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

8.Sınıfların Derslerine Giren Öğretmenlerimiz LGS 2024 Toplantısı Yapmıştır