Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Cuma gününe özel yaptığımız resfebe de Peygamberimizin bir hadisi gizlidir. Bu çalışmada gayemiz öğrencilerde ilgi ve merak uyandırmak, fikir yürüterek tahminde bulunmalarını sağlayıp yorum yeteneklerini geliştirmek.Ve tabi ki Peygamberimizin güzel sözlerini öğretmek. Hadisin ne olduğunu bulan öğrenciler hadisi ve hadiste anlatılmak isteneni küçük bir kağıda yazar. Cevap kağıdına isim soy isim ve sınıfını da yazarak hazırladığımız kutuya atar. Doğru cevabı tahmin eden öğrenciler arasından kura çekilerek bi kaç öğrenci ödülle sevindirilir.

Ara

Değerler eğitimi çerçevesinde hazırladığımız  Edep, Saygı ve Nezaket kurallarını içeren"Bir Öğrenci Aranıyor "adlı panomuz..Bir öğrencide bulunmasını istediğimiz özellikler ve değerler resimlerle desteklenerek öğrencilerin ilgisini çekecek şekilde düzenlendi.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler gününü okulumuz bahçesinde coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğretmenler gününde öğretmenlerimizle yemek organizasyonunda buluştuk. Programda emeği geçen başta okul müdürü Abdurrahman CANLI ve öğretmenlerimizden Abbas ÇAKIR, Kiraz ÇALIŞKAN'a ve eşiyle beraber müzik yapan müzik öğretmenimiz Büşra BOZ'a teşekkür ederiz. Katılımlarından dolayı okul öğretmenlerimiz ve eşlerine de ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Deneme Sınavında Derece Alan Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Küçükler voleybol kız takımımız Necatibey Ortaokulunu yenerek gruptaki diğer maçlarına hazırlanıyor.

Kas

İlimizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol turnuvasına okulumuz öğretmenleri katılım sağlayıp başarı elde etmişlerdir.

Kas

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin geliştirilmesi, tanıtılması, nesilden nesile aktarılması ve yaşatılması amacı ile düzenlenen Öğretmenler arası yemek yarışmasında öğretmenlerimizden İpek ÖZ ikinci olmuştur. Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Bugün 10 Kasım

Atamızın aramızdan ayrılışının 85.yılı.

Atatürk aramızda olamasa da fikirleriyle, cumhuriyetiyle , ışığıyla her zaman bizimle olacak. Gazi Ortaokulu olarak hazırladığımız program ile Atamızı yad ettik. Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.
"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". M. Kemal Atatürk

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için okul öğrencilerimizle bayrak kareografisi yaptık. Daha sonrasında da okulumuz konferans salonunda program yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Ekim ayının sınıfı 7-A seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzun temiz, düzenli, çalışkan öğrencileri oy birliğiyle seçilmiştir.